Online apotek i Tyskland

Fler och fler svenskar använder sig av online apotek i Tyskland. Utbudet är större och leveranstiderna är ofta inte längre än vad ett svenskt online apotek kan erbjuda. Lägg därtill att flera svenska företag också börjat importera mediciner från onlineapotek i Tyskland. Det finns dock en risk för att man får betala en tullavgift för de varor man importerar till Sverige.

Online apotek och importkostnader

Ska man beställa en vara från ett online apotek i Tyskland så kan man behöva betala en kostnad för importen av varan. Man kan säga att om man beställer fem gånger så finns det en risk att man i snitt får betala en tullavgift en gång. Det bör dock inte betraktas som ett problem då många produkter hos online apoteken i Tyskland är betydligt billigare i jämförelse med sina svenska motsvarigheter.

Vad kan man beställa från online apotek

Du kan beställa receptfria mediciner och andra produkter från online apotek i Tyskland. Det är lämpligt för kunder med olika behov att beställa från online apotek eftersom att utbudet är så stort. Många svenska apotek idag har ett väldigt lågt utbud. Lägg därtill att priserna nästan alltid är betydligt högre vilket gör att man både sparar tid och pengar genom att beställa från online apotek.

Online apotek i Tyskland och dess fördelar

Online apotek i Tyskland är överlägsna sina svenska motsvarigheter både vad gäller utbud och pris. Viktigt att poängtera är också att importkostnaderna som man kan drabbas av ibland är väldigt låga för alla produkter man kan beställa hos ett online apotek. Det blir alltmer populärt att beställa från online apotek i Tyskland på grund av att svenska apotek har ett sämre utbud av produkter.